Säkert! på Popaganda 2011

Säkert! på Popaganda 2011

Säkert! rivstartar sitt framträdande och fyrar sedan av hit efter hit med smittande känsla och inlevelse. Eftersom mina öron går in i standby när jag håller i en kamera missar jag det mesta av spelningen, men mitt i alltihop lyckas jag uppfatta följande rader:

Kan vi heta något annat, Fredrik
Ska vi passa in nånstans
där man får sköta sitt eget huvud
men slipper sköta sig själv

Om det inte finns himmel, Fredrik
varför föddes man snäll
Det här med mina armbågar, Fredrik
jag ska vässa dom i kväll

Praise the lord, äntligen skriver någon en ny låt om en person som heter Fredrik. Det är du och Cornelis, Annika. Och jag blir hellre förknippad med den du sjunger om än med Fredrik Åkare som raggar småtjejer på logdans. Tack för att du ger mitt namn musikhistorisk upprättelse.

2 reaktioner till “Säkert! på Popaganda 2011”

  1. Haha… Tack! Jag gjorde en snabb sökning på Spotify nu och det verkar tyvärr stå ännu sämre till med ditt namn. Där finns en låt av Björn Rosenström och en annan av Nic & The Family, men jag tvivlar på att du skulle välja någon av dem som personlig signaturmelodi. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.