Hundrasdagar

Kära folkmassa.
I ett försök att avdramatisera det så viktiga första inlägget har jag valt att sätta en ordvits som rubrik och ägna resten av utrymmet åt en bild på en Gotlandsstövare. I och med det kan jag konstatera att denna blogg går en ljus framtid till mötes. Från och med nu kan det bara bli mindre förvirrande! Eller…?

4 reaktioner till “Hundrasdagar”

  1. Nä, för här GOTLANDS-STÖVlar jag in, bara klampar på med den ena foten före den andra för att helt konkret föra ordet framåt och vidare..

  2. jag nosade upp den här sidan och jag hoppas verkligen att du får lycka, välgång och att du får leva i hundrade år. Livet kan vara ett hund göra, men det kunde vart värre, ingen vill ju ha en björntjänst. Nej nu ska jag återgå till musiken, hound dog. Hoppas sidan blir en framgång och att det blir så mycket trafik att kanterna på sidan får hundöron. Puss och kram för nu. Over and aaoooooout

  3. Ida: Tack för att du håller ordvits-fanan högt och uppmuntrar till fortsatt skrivande. Hälsa åsnan!

  4. Elvisp: Ditt stöd är ovärderligt! Jag hoppas att fransmännen behandlar dig som den knug du är och ser till att du kommer hem välbehållen. När du är tillbaka i Sverige ska vi gå och äta tacos, det är ett som är säkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.