Det övernaturliga inlägget

Ane Brun på Cirkus

Ikväll ska jag plåta Jennie Abrahamson på Debaser Slussen. Jennie lirade keyboard när jag plåtade Ane Bruns konsert på Cirkus för två månader sedan. Ane Brun ska i sin tur framträda i talkshowen Skavlan ikväll.

En oförklarlig kraft verkar ha sammanfört oss i någon sorts mystisk triangeleffekt som jag inte förstår mig på. Vem ligger bakom detta? Har jag tolkat tecknen rätt?

Ska jag egentligen ens våga mig ut ur lägenheten en sådan här kväll?

2 reaktioner till “Det övernaturliga inlägget”

  1. Haha, går inte Arkiv X-visslingen på repeat i ditt huvud dygnet runt? 😉 När du slår upp ögonen på morgonen och ser dig omkring… När du öppnar kylskåpet för att ta ut frukostjuicen… När du drar ut en byrålåda för att hämta ett par strumpor… Phui phui phui phui phui phuiiiiiii

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.