Bland skenfrukter och antioxidanter

Den senaste tiden har jag fotograferat ätbara motiv åt ett företag i hälsokostbranschen.
Som exemplen ovan visar handlar det bland annat om nypon, blåbär och ett te som innehåller björkblad, åkerfräken och annat göttigt. Faktum är att nästan alla produkter min uppdragsgivare saluför kommer från vilda växter, varav många går att finna bakom närmaste husknut. Om man inte bor på Kungsholmen, vill säga. Vare sig man vill äta eller fotografera dessa i färskt tillstånd måste man i så fall först sätta på sig promenadbyxorna och stövla iväg en bra bit hemifrån. Kanske riskerar man i samma veva också att få hela trynet fullt av blåbärsfläckar som aldrig går bort och blödande köttsår från nyponbusktaggar…
Men det är givetvis ingenting en utpräglad friluftsmänniska som jag behöver oroa mig för.

6 reaktioner till “Bland skenfrukter och antioxidanter”

  1. det är nu man ska gå in på andra bloggar och göra reklam för sin egna blogg. tihi…. fina bilder och vilka graciösa händer..

  2. Innen jag läste Magdas kommentar hade jag en tanke i huvudet: de däringa händerna känner jag allt igen. Båda mina systrar o min mamma har dom, men inte jag, konstigt nog.

  3. Jens: Tackar och bugar för berömmet! Jag läste om det där häromdagen faktiskt, funderar på att delta om jag kan gräva fram några bilder som passar i tävlingskategorierna. Det är många riktigt duktiga som är med tror jag, men det kan ju vara kul ändå.

  4. du har tur du som har träffat en tjej som kommer från en stad som har haft en världsberömd fotogrupp. studera Ludvigsson en entuiast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.